• Customer service
  • Contact

Vogue Sunglasses

Vogue Eyewear was founded in 1973, and is of course named after the famous fashion bible Vogue Magazine. Vogue Eyewear focuses mainly on women, but also has a beautiful collection for men. Actor Jude Law, for example, can often be seen wearing chic Vogue Eyewear sunglasses from the men's collection.

Vogue Eyewear 

Trendy en modieuze zonnebrillen vind je in de herfst- en wintercollectie ’23 van Vogue Eyewear. Het merk zet een collectie neer met kleur en vreugde. Dus ook in het najaar kan je genieten van een beetje zomer door middel van jouw Vogue zonnebril. Of dit nu jouw zomer- of winterlook is, een Vogue zonnebril past bij elk seizoen. Vogue heeft ook een samenwerking met supermodel Hailey Bieber. In deze collectie vindt je trendy vierkante monturen tot elegante cat-eyes in verschillende kleuren. De exclusieve zonnebrillen hebben een speciale Hailey Bieber kenmerk op de pootjes en ze komen in een speciaal hoesje. Ontdek de Vogue Eyewear zonnebrillencollectie.

Vogue Eyewear 

Trendy en modieuze zonnebrillen vind je in de herfst- en wintercollectie ’23 van Vogue Eyewear. Het merk zet een collectie neer met kleur en vreugde. Dus ook in het najaar kan je genieten van een beetje zomer door middel van jouw Vogue zonnebril. Of dit nu jouw zomer- of winterlook is, een Vogue zonnebril past bij elk seizoen. Ontdek de Vogue Eyewear zonnebrillencollectie. 

Voor elk seizoen

Ontdek de nieuwe Vogue Eyewear collectie.

Vogue Eyewear Highlights

Met de nieuwe Hailey Bieber x Vogue Eyewear zonnebrillen ben je altijd verzekerd van een stijlvolle look. Twee modellen uit de Hailey Bieber-lijn staan in de spotlight. De Vogue VO5444S zonnebril heeft meer een hoekige vorm en de Vogue VO5445S heeft een cat-eye vorm. Beide zijn zeer geschikt voor een herfstlook en passen bij elke gelegenheid! 

 

 

Ontdek Vogue Eyewear

Kies jouw favoriete stijl!