• Customer service
  • Contact
Timberland zonnebrillenTimberland zonnebrillen
Timberland zonnebrillenTimberland zonnebrillen

Ontdek Timberland

De nieuwe Timberland zonnebrillencollectie Spring/Summer ‘23 heeft veelzijdige en comfortabele monturen die de avontuurlijke geest van het merk belichamen. Klassieke designs zijn in een nieuw jasje gestoken en bevatten geometrische vormen en vernieuwde details. Het merk staat bekend om zijn bijdrage aan een betere wereld en een groenere toekomst. De Timberland zonnebrillen zijn dan ook gemaakt van milieuvriendelijke onderdelen. Ontdek de stijlvolle Timberland zonnebrillencollectie nu!

Ontdek Timberland

De nieuwe Timberland zonnebrillencollectie Spring/Summer ‘23 heeft veelzijdige en comfortabele monturen die de avontuurlijke geest van het merk belichamen. Klassieke designs zijn in een nieuw jasje gestoken en bevatten geometrische vormen en vernieuwde details. Ontdek de stijlvolle Timberland zonnebrillencollectie nu! 

Built for the bold

Nieuw in de collectie

Voor een groenere toekomst

Timberland ontwerpt en produceert zijn producten met verantwoordelijkheid in het achterhoofd en de meeste zonnebrillen bevatten ten minste 35% biobased onderdelen en de felbegeerde Earthkeepers™-aanduiding. De Earthkeepers™-filosofie vormt de kern van alles wat Timberland doet om wereldwijd het milieu te helpen. Het merk zoekt altijd nieuwe manieren om zijn producten op een meer verantwoorde manier te produceren.

Het merk zet zich samen met Treedom (een ngo die in Europa gevestigd is) in om tegen 2025 wereldwijd 50 miljoen bomen te planten. Alle bomen worden door lokale boeren geplant en brengen voordelen op het gebied van milieu en financiën voor hun gemeenschappen.

Voor een groenere toekomst

Timberland ontwerpt en produceert zijn producten met verantwoordelijkheid in het achterhoofd en de meeste zonnebrillen bevatten ten minste 35% biobased onderdelen en de felbegeerde Earthkeepers™-aanduiding. Het merk zet zich samen met Treedom in om tegen 2025 wereldwijd 50 miljoen bomen te planten. Alle bomen worden door lokale boeren geplant en brengen voordelen op het gebied van milieu en financiën voor hun gemeenschappen.

Timberland SS23

Bekijk de hele collectie!