• Customer service
  • Contact

PRADA SUNGLASSES

Are you looking for chic, yet striking sunglasses? Then you are in the right place with Prada sunglasses! The sunglasses collection features extravagant and colorful designs with clean lines. With Prada sunglasses you take your outfit to a higher level. Even with minimalist sunglasses you are always assured of a stylish look. Discover all Prada sunglasses!

Prada zonnebrilPrada zonnebril
Prada zonnebrilPrada zonnebril

Ontdek Prada Eyewear

Als we denken aan Prada, dan denken we vooral aan elegantie en luxe. De stijl van het merk staat gelijk aan esthetische trends. In de nieuwe Prada zonnebrillencollectie vind je deze kenmerken terug samen met innovatieve geest, nieuwsgierigheid en ambachtelijke tradities. De nieuwe Prada zonnebrillen zijn tijdloze en verfijnde fashion statements. Ontdek de collectie en vind jouw perfecte Prada zonnebril! 

Ontdek Prada Eyewear

Als we denken aan Prada, dan denken we vooral aan elegantie en luxe.  In de nieuwe Prada zonnebrillencollectie vind je deze kenmerken terug samen met innovatieve geest, nieuwsgierigheid en ambachtelijke tradities. Ontdek de collectie en vind jouw perfecte Prada zonnebril! 

Stijlvol & Chic

De nieuwste Prada zonnebrillen

Prada Eyewear

Voor hem én haar

Een Prada dames zonnebril is een must have voor elke vrouw. De designs zijn elegant met een speels tintje. Met een Prada dames zonnebril ben je altijd verzekerd van een stijlvolle look. Perfect voor wanneer je gaat stappen, een terrasje wil pakken of lekker gaat uiteten. Ontdek de Prada dames zonnebrillen en maak jouw outfit compleet.

Prada zonnebril damesPrada zonnebril dames

De Prada heren zonnebrillen zijn stuk voor stuk tijdloos met een stoere en stijlvolle touch. Een metalen frame is minimalistisch en een goede toevoeging aan elke outfit. Met een acetaat montuur kan je alle kanten op. Ga jij voor een robuust montuur of toch voor een klassieke vierkant montuur? Kies jouw favoriete Prada heren zonnebril!

Prada zonnebril herenPrada zonnebril heren

Prada Eyewear

Voor hem én haar

Een Prada dames zonnebril is een must have voor elke vrouw. De designs zijn elegant met een speels tintje. Ontdek de Prada dames zonnebrillen en maak jouw outfit compleet met de perfecte zonnebril!

Prada zonnebril damesPrada zonnebril dames

De Prada heren zonnebrillen zijn stuk voor stuk tijdloos met een stoere en stijlvolle touch. De perfecte zonnebril voor elke outfit. Kies jouw favoriete Prada heren zonnebril! 

Prada zonnebril herenPrada zonnebril heren

Shop Prada Eyewear zonnebrillen

Voor welke parel ga jij?