• Customer service
  • Contact
Persol ZonnebrilPersol Zonnebril
Persol ZonnebrilPersol Zonnebril

Ontdek Persol

Persol representeert Italiaans vakmanschap met ongeëvenaarde luxe en tijdloze stijl. Het merk staat bekend om zijn ambachtelijke uitmuntendheid en de toewijding aan kwaliteit is overduidelijk, van het vakkundig gevormde acetaat tot het Meflecto-systeem. Persol combineert eenvoudig klassieke verfijning met eigentijdse ontwerpen. De Persol zonnebrillen zijn stijlvol en stralen elegantie uit. De zonnebrillen overstijgen de laatste trends en brengen innovatie met zich mee. Ontdek de Persol zonnebrillencollectie en kies jouw favoriete model.

Ontdek Persol

Persol representeert Italiaans vakmanschap met ongeëvenaarde luxe en tijdloze stijl. Het merk combineert eenvoudig klassieke verfijning met eigentijdse ontwerpen. De Persol zonnebrillen zijn stijlvol en stralen elegantie uit. Ontdek de Persol zonnebrillencollectie en kies jouw favoriete model.

Tijdloze klassiekers

Favorieten

The Icon: Persol PO0714SM

De Persol PO0714 is gegroeid tot een populair model dankzij de legendarische Steve McQueen. De acteur droeg in de film ‘The Thomas Crown Affair’ deze Persol zonnebril en iedereen was weg van zijn look. De Persol PO0714 zonnebril is een variant op de Persol PO0649 zonnebril. Het model is de eerste zonnebril die opvouwbaar is. Je kan de zonnebril extra opvouwen bij de neusbrug en de pootjes. Omdat Steve McQueen een liefhebber van de PO0714 is en het model omgetoverd heeft tot een populair fashion item, heeft Persol een speciale Steve McQueen-lijn. De Persol PO0714SM zonnebrillen zijn verkrijgbaar in nieuwe kleuren. De handtekening van de acteur vind je terug in de zonnebril en op de verpakkingen. Ontdek de hele Persol PO0714-collectie!

The Icon: Persol PO0714SM

De Persol PO0714 is gegroeid tot een populair model dankzij de legendarische Steve McQueen. De acteur droeg in de film ‘The Thomas Crown Affair’ deze Persol zonnebril en iedereen was weg van zijn look. De Persol PO0714 zonnebril is een variant op de Persol PO0649 zonnebril.  Je kan de zonnebril extra opvouwen bij de neusbrug en de pootjes. Omdat Steve McQueen een liefhebber van de PO0714 is en het model omgetoverd heeft tot een populair fashion item, heeft Persol een speciale Steve McQueen-lijn. Ontdek de hele Persol PO0714-collectie!

Shop jouw Persol zonnebril

Til jouw look een niveau hoger met Persol!