Algemene actievoorwaarden

 1. Om mee te doen aan de #Fakecation actie volg je alle stappen op www.zonnebrillen.com/fakecation. Na het indienen van jouw foto maak je kans op een van de volgende prijzen:
  1. Een 8-daagse all-inclusive reis naar Marble Stella Maris Ibiza (voor twee personen). Voor alle voorwaarden verwijzen wij je graag naar de Corendon voorwaarden verderop op deze pagina;
  2. 10 x 1 Premium 4 Wheel USB Connect Trolley (55 Black) van Travelbags t.w.v. €59,- per stuk;
  3. 5 x 1 Pool Towel van BALR. t.w.v. €89,- per stuk; 5 x Rubber Box Logo Swim Shorts (Black) van BALR. t.w.v. €95,- per stuk;
  4. 10 x 1 zonnebril naar keuze op Zonnebrillen.com t.w.v. maximaal €150,-.
 2. Deelnemen aan deze actie is gratis. Om mee te doen met de actie volg je de stappen op www.zonnebrillen.com/fakecation. Je maakt enkel kans op een van de prijzen wanneer je alle stappen op www.zonnebrillen.com/fakecation hebt gevolgd en je de gemaakte foto vanaf een openbaar Instagram account hebt gedeeld.
 3. Meedoen met #Fakecation kan van 20 november 2019 t/m 15 december 2019. Na 15 december 2019 zullen de winnaars binnen een week bekend worden gemaakt via het Instagram account (@zonnebrillencom) van Zonnebrillen.com.
 4. Met de deelname aan de #Fakecation actie geef je Zonnebrillen.com het recht om de naam van jouw Instagram account en gemaakte #Fakecation foto te tonen op www.zonnebrillen.com. Daarbij geef je Zonnebrillen.com ook het recht om contact met jou op te nemen via Instagram om te communiceren over eventuele gewonnen prijzen.
 5. De prijzen van BALR. en Travelbags zullen door deze partijen worden geleverd. Bij het winnen van een van de prijzen van BALR. of Travelbags ga je akkoord met dat jouw NAW gegevens met hen worden gedeeld, enkel met als doeleinde de gewonnen prijzen te kunnen versturen.
 6. Voor de prijs “10 x zonnebril naar keuze van Zonnebrillen.com” kan er enkel gekozen worden een zonnebril met een verkoopwaarde van maximaal €150,- en dient gekozen te worden in overleg met Zonnebrillen.com en is op basis van beschikbaarheid.
 7. Jongeren onder de 18 jaar hebben schriftelijke toestemming van een ouder/verzorger nodig bij het meedoen aan de #Fakecation actie.
 8. Gewonnen prijzen zijn niet overdraagbaar.
 9. Gewonnen prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld, tegoed of een kortingsbedrag.

actievoorwaarden

 1. Voorwaarden Winactie Ibiza Corendon:
  1. De gewonnen reis is inclusief:
  2. 8 dagen (7 nachten) verblijf in Marble Stella Maris Ibiza o.b.v. All Inclusive voor 2 personen
  3. Retourvlucht Amsterdam – Ibiza
  4. Eventuele datum- en vluchttoeslagen
  5. Transfer van en naar de luchthaven
  6. Hostesservice
  7. Handbagage
  8. Administratiekosten
 1. Aanvullende voorwaarden in verband met reizen
  1. Elke winnaar is zelf verantwoordelijk voor een geldig reisdocument. Houd er rekening mee dat dit reisdocument ook na verblijf nog enige tijd geldig moet zijn. Corendon behoudt zich het recht voor alle aanvullende documentatie te verlangen die zij naar haar eigen oordeel nodig acht;
  2. Deze reis moet plaatsvinden vóór 31 mei 2020;
  3. De vertrekdatum van deze reis is in overleg met Corendon en op basis van (actie)beschikbaarheid;
  4. Vertrek in schoolvakanties en rond feestdagen is uitgesloten;
  5. Corendon behoudt zich het recht voor wijzigingen aan te brengen in de reisovereenkomst ongeacht de reden;
  6. Deze prijs is niet overdraagbaar aan andere personen of inwisselbaar voor contanten, ook niet wanneer winnaars al een bestaande boeking bij Corendon of een wederverkoper van Corendon hebben vastgelegd;