• Customer service
  • Contact

Zonnebrillen.com en AndC

 

AndC en zonnebrillen.com duiken samen met host Jamie Li de kast in van 3 stijlvolle influencers, namelijk Larissa Bruin, Rosanne Gentenaar (aka Billie Rose) & Lizet Greve.
Drie powervrouwen, allemaal met een eigen stijl. Benieuwd hoe zij hun stijl omschrijven?
En benieuwd hoe zij hun stijl matchen met een bijpassende zonnebril? Laat je inspireren door deze 3 invloedrijke vrouwen, AndC & zonnebrillen.com.

Tip! Scrol naar beneden, bekijk hun video's en doe inspiratie op! 

Larissa Bruin 

Rosanna Gentenaar, ook bekend als Billie Rose 

Lizet Greve

Larissa Bruin

 

Larissa, een jonge frisse vrouw die volop geniet van het Amsterdamse leven heeft een kast vol met kleur. Haar kast is een mix van stoere items met girly jurkjes, sneakers maar ook laarsjes met een hak en heel veel accessoires. Een goede zonnebril mag niet ontbreken! Vanwege haar volle bos haar houdt Larissa ervan om een zonnebril te dragen die opvalt en groot is. Zo valt de zonnebril niet in het niets en valt zowel haar zonnebril plus grote bos haar op.
Een paar favoriete zonnebrillen van Larissa? 

Rosanne Gentenaar

 

Rosanne Gentenaar (of beter bekend als Billie Rose) is een stijlvolle mom influencer. Ze woont samen met haar vriend Milan en 2 zoontjes in Amsterdam. Haar kast? Een mix van bohemian, jeans, oversized truien en paar goede colberts. Een goed colbert is ook een item wat je niet mag missen in je kast volgens Rosanne. Als ze met de kids op pad gaat heeft ze graag een grote hoed op en natuurlijk een fijne zonnebril. De favorieten van Rosanne?

 

 

Lizet Greve

 

Lizet Greve houdt van kleur, prints en veel accessoires. Deze mom influencer heeft misschien wel de meest vrolijke kast van Nederland. Lekker in kleuren & prints mixen en je hebt de stijl van Lizet. Maak je look af met een paar fijne sneakers en je bent ready to go. Waar zij qua zonnebrillen van houdt? Kleur en toffe vormen. Laat je inspireren door Lizet!

 

 


Shop the &C look